School of Revival: Levensveranderend Fundament voor hét Leven! (2024)

Wat we jou bieden!

De cultuur

We bieden je een heerlijke vrije en dynamische omgeving, waarin we altijd bewegen in de balans. Vanuit het Woord en met de Heilige Geest. In Kracht en in Liefde. Vol Geloof en vol Hoop. Met heel veel vrijheid en heel veel verantwoordelijkheid. Met Eer en een ontmaskerende Echtheid.

Je komt terecht in een cultuur van eer, vreugde, passie en enthousiasme waarin we tegelijkertijd nuchter en waakzaam zijn. Een cultuur waarin we gericht zijn op de dingen die ‘boven’ zijn. Een cultuur van geloof in het onmogelijk, omdat we geloven in een God die het onmogelijke mogelijk maakt. Want we geloven dat God onveranderlijk en voor altijd dezelfde is. Dus geloven we in wonderen, tekenen en krachten door ons mensen heen. In een gezonde balans tussen wat al zichtbaar is en nog niet.

We geloven dat God herleving wil geven op ieder gebied in de maatschappij.
En dat Hij daarvoor op zoek is naar jouw beschikbaarheid.

Ontwikkeling & Begeleiding:

We geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling. Want ieder mens is uniek en dat vraagt in bepaalde opzicht om maatwerk. Daarom gaan we met jou een persoonlijk traject aan wat gericht is op jouw persoonlijkheid en jouw roeping, gaven en talenten te ontdekken. Daarom kijken we naar wie jij bent. Wat zijn de sleutels, om jouw gaven en talenten te openen? Wat is jouw persoonlijkheid? Hoe ben jij bedoeld? (Psalm 139:15-17)

Ook bieden we verdieping aan in de vorm van keuzevakken. Op allerlei gebied hebben we deskundige en betrokken bedieningen in Nederland gevraagd om jou onderwijs te geven.

We bieden je een structuur aan waarin je in het eerste jaar diep wordt meegenomen in een fundament van Gods Woord en Geest. Met een krachtige focus op identiteit, intimiteit en autoriteit. Zodat je echt in een persoonlijke ontwikkeling komt. Ontwikkelen is in onze ogen, dat alles wat niet vanuit God is wordt afgewikkeld en jij meer en meer zichtbaar wordt! En als jij meer zichtbaar wordt, dan wordt Hij die in jou woont, ook meer zichtbaar! (Johannes 3:30)

Persoonlijke begeleiding, of laten we het liever ‘investeren’ noemen. Want we willen investeren in een persoonlijke relatie met jou! Dat doen we door middel van mentoraat, elke drie weken heb je een persoonlijk gesprek. Daarnaast wordt je onderdeel van een Revival Groep. Daar is een Revival Groep Pastor, die ook door de groepsmomenten erop gericht is om je verder te brengen in je bestemming.

Het hele team zal er altijd op gericht zijn het allerbeste uit je tevoorschijn te halen.
Datgene ontwikkelen, waar jij voor gemaakt bent.

Aanbidding, Expressie, Creativiteit, Kunst & Worship:

Binnen de School of Revival leggen we een sterke nadruk op aanbidding, in al zijn Bijbelse vormen. We erkennen de kracht van muziek, dans, kunst en andere vormen van expressie om onze geloofsbeleving te versterken. Daarom bieden we diverse keuze- en verdiepingsmogelijkheden om je talenten op deze gebieden te ontwikkelen.

Aanbidding is een integraal onderdeel van wie we zijn; het zit in ons DNA. Op onze school besteden we dan ook veel tijd aan het ‘cultiveren’ van aanbidding. We zijn toegewijd om jouw unieke talenten te identificeren en deze vrij te zetten binnen de context van aanbidding.

Door middel van deze creatieve uitingen willen we je aanmoedigen om je diepste geloof uit te drukken. We geloven dat creativiteit een krachtige sleutel is om je relatie met God (en anderen) te verdiepen. Het stelt je in staat om jezelf op een unieke en authentieke manier uit te drukken, waardoor je een diepere verbinding kunt ontwikkelen.

Op onze Bijbelschool zul je de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan diverse trajecten die je helpen om je vaardigheden en begrip op het gebied van aanbidding te vergroten. We moedigen je aan om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken ten dienste van het hogere doel van aanbidding.

Bij ons staat creativiteit in kunst, expressie en aanbidding centraal. We zijn enthousiast om je te begeleiden op deze reis, waarin je je geloof kunt verdiepen, jezelf kunt uiten en een positieve impact kunt hebben op anderen.

Kennis & ervaring:

Bij onze school kunnen we putten uit een schat aan kennis en ervaring. Onze vaste leerkrachten, Albert en Michelle van der Heide, hebben al meer dan 10 jaar lesgegeven op diverse Bijbelscholen en brengen daardoor een solide basis van onderwijservaring met zich mee.

Daarnaast hebben we het voorrecht om te werken met Dick Pieterman, een zeer ervaren leraar en leider op het gebied van Bijbelscholen. Met zijn levenslange ervaring heeft hij vele bedieningen in Nederland gezegend door zijn onderwijs en leiderschap.

Naast onze vaste leerkrachten, hebben we ook betrokken bedieningen en vakdocenten die elk hun unieke expertise en overdracht kunnen bieden. Deze diverse groep mensen voegt een waardevolle dimensie toe aan ons onderwijsprogramma, omdat ze elk iets bijzonders brengen en kunnen delen.

Door de combinatie van ervaring, kennis en unieke perspectieven streven we ernaar om een rijke en veelzijdige leeromgeving te creëren. We geloven dat het leren van verschillende stemmen en het ontvangen van diverse perspectieven ons kan verrijken en ons begrip van de Bijbel en het geloofsleven kan verdiepen.

We zijn ook dankbaar voor de diverse bedieningen die betrokken zijn bij onze school, en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan jouw leerervaring.

Vervolgtraject:

Tweede jaar. (Alleen Fulltime)
Na het eerste jaar is er een tweede jaar, waarin we nog verdere verdieping zullen aanbrengen. Voor dit tweede jaar ligt de focus op leiderschap en het ontwikkelen van autoriteit. Dit jaar is alleen fulltime te volgen. En alleen te volgen na het afronden van het eerste jaar.

Lees meer over het 2e jaar

Derde jaar. (Alleen Fulltime)
Het derde jaar wat wij aanbieden is een jaar, waarbij je naast een 1 dag les per week, ook stage gaat lopen op een plek waar jij voor geroepen bent. Samen met jou zoeken we een plek waar jij tot bloei kan komen. Vanuit de school is er intensieve coaching en begeleiding. Sommigen starten in dit jaar al volledig hun eigen bediening, ook daarin begeleiden we je.

Lees meer over het 3e jaar

School of Revival: Levensveranderend Fundament voor hét Leven! (2024)

References

Top Articles
How to Set the Time on your Rolex Watch: a Complete Guide - Millenary Watches
How to Set your Rolex Watch: Step-by-Step Guide
Spasa Parish
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
Sallisaw Bin Store
Black Adam Showtimes Near Maya Cinemas Delano
Espn Transfer Portal Basketball
Pollen Levels Richmond
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Things to do in Wichita Falls on weekends 12-15 September
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
R/Skinwalker
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Cubilabras
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Juego Friv Poki
Dirt Devil Ud70181 Parts Diagram
Truist Bank Open Saturday
Water Leaks in Your Car When It Rains? Common Causes & Fixes
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Drys Pharmacy
Ohio State Football Wiki
Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
FirstLight Power to Acquire Leading Canadian Renewable Operator and Developer Hydromega Services Inc. - FirstLight
Webmail.unt.edu
Tri-State Dog Racing Results
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Lincoln Financial Field Section 110
Free Stuff Craigslist Roanoke Va
Stellaris Resolution
Wi Dept Of Regulation & Licensing
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
Crystal Westbrooks Nipple
Ice Hockey Dboard
Über 60 Prozent Rabatt auf E-Bikes: Aldi reduziert sämtliche Pedelecs stark im Preis - nur noch für kurze Zeit
Wie blocke ich einen Bot aus Boardman/USA - sellerforum.de
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6800

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.